Ardei iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie
Ardei iute poblano umplute cu sos de nucă și semințe de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 643 calorii, 38g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 4.88 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei iute poblano, conserve de roșii, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei Iute Poblano Umplute Cu Ouă Amestecate Cu Sos Picant De Brânză, Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei iute umpluți cu sos de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc într-o cratiță grea de 3 litri cu sare, felie de ceapă, usturoi, cimbru și suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1/2 inch și aduceți la fierbere, degresând spumă. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea de porc este foarte fragedă, 1 până la 1 1/2 ore. Carne de porc rece în lichid, neacoperită, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scurgeți, apoi tăiați carnea de porc în zaruri de 1/3 inch. Aruncați ceapa, usturoiul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Gatiti ceapa si usturoiul in uleiuri intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați roșii, cimbru, frunze de dafin, scorțișoară, ienibahar, cuișoare, nucșoară, 1 lingură de oțet, 1 1/2 lingurițe de zahăr și 3/4 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când roșiile s-au descompus și sosul este ușor îngroșat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
În timp ce roșiile se fierbe, tăiați un X în fundul piersicii, apoi scufundați în apă clocotită până când pielea începe să se slăbească, 10 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Transferați piersica într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul, apoi curățați, lăsați și tăiați cubulețe (1/3 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Aruncați frunzele de dafin, crenguța de cimbru și bățul de scorțișoară din amestecul de roșii, apoi adăugați carnea de porc tăiată cubulețe și ingredientele de umplutură rămase și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când fructele sunt înmuiate, dar încă intacte, 8 până la 10 minute. Condimentați cu sare suplimentară, zahăr și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Piersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Nuci și migdale Pure într-un blender cu lapte, brânză, 1 lingură de zahăr și 1/4 linguriță de sare până la neted și mătăsos, aproximativ 2 minute. (Sos ar trebui să strat gros înapoi de o lingură mare. Dacă sosul este prea subțire, adăugați mai multe migdale și pur. Dacă este prea gros, adăugați mai mult lapte.) Se condimentează cu sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile și tăiați cu grijă semințele cu foarfece de bucătărie, lăsând tulpina intactă. (Pentru căldură mai blândă, tăiați cu atenție și coastele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Împărțiți umplutura de porc între ardei iute, apoi închideți, suprapunând ușor laturile deschiderilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Transferați, coaseți părțile în sus, într - un vas de copt superficial de 13 x 9 inci, apoi acoperiți cu folie și coaceți până când se încălzește, 15 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Transferați ardeii iute pe farfurii, rotindu-le cu grijă cu laturile cusăturii în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
6
Se toarnă aproximativ 1/3 cană sos de nucă peste fiecare chile, lăsând o parte din chile vizibilă, apoi se presară ardei iute cu semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
1 Cană De Usturoi Tocat
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Serviți ardeii calzi sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
8
Notele bucătarilor: carnea de porc poate fi gătită cu 1 zi înainte. Se răcește în bulion, neacoperit, apoi se răcește în bulion, acoperit. Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Ardeii iute pot fi prăjiți cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă, apoi se usucă înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ