Ardei grași roșii umpluți de Bela
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Ardeii grași roșii umpluți de Bela ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 351 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, mazăre cu ochi negri, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 100 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este minunat. Încercați Ardei grași umpluți [sau pâine de carne într-un ardei gras], Ardei Grași Umpluți, și Ardei Grași Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul brun și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Așezați ardeii roșii pe foaia de copt pregătită și coaceți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă mazărea cu ochi negri și mătgul. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când bietul se ofilește, 5 până la 8 minute.
Se amestecă orezul brun fiert, se presară sare și piper după gust și se umple ușor amestecul în ardeii roșii.