Ardei Grași Roșii Prăjiți Marinați
Marinate prăjită ardei gras roșu ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1176 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ardei gras curat, suc de lămâie îmbuteliat, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ardei Gras Roșu Marinat, Lecho-Ardei Gras Roșu Marinat, și Ardei Gras Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Pregătiți baie de apă și borcane de zidărie dacă conservați: dacă conservați pentru depozitarea raftului (și nu doar pentru răcire în frigider), așezați un suport pentru abur în partea de jos a unei oale mari (12-qt), adăugați borcanele goale de zidărie pe care le veți folosi pentru conservare.
Umpleți vasul cu suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere. Este nevoie de ceva timp pentru ca o oală mare de apă să fiarbă, așa că, în timp ce apa se încălzește, continuați cu rețeta.
Înnegriți ardeii, metoda Broiler poziționați raftul în cuptor, astfel încât suprafața superioară a ardeilor grași plasați în cuptor să fie la 4-5 inci de elementul de căldură broiler. Frecați suprafața ardeilor cu puțin ulei de măsline (acest lucru îi va ajuta să se blistereze mai repede).
Preîncălziți broilerul la înălțime.
Așezați ardeii fie direct pe raftul superior al cuptorului, cu o tigaie pentru a prinde picăturile pe un suport de dedesubt, fie așezați pe o folie de aluminiu sau o tigaie de broiler căptușită cu Silpat (o foaie de prăjituri se va deforma).
Pe măsură ce suprafața ardeilor se blisterează și se înnegrește, întoarceți-le cu clești, astfel încât să se înnegrească pe toate părțile.
Înnegriți ardeii, metoda plitei dacă aveți o gamă de gaz (sau grătar), puteți așeza ardeii direct pe partea superioară a gamei, astfel încât flăcările să lingă ardeii. Lucrați cu atenție, astfel încât, de îndată ce o secțiune de ardei este înnegrită, să o întoarceți pentru a lucra pe o parte proaspătă.
Dacă aveți o sobă electrică, încălziți o tigaie din fontă la înălțime și așezați ardeii în tigaie, lăsând coaja să se blistereze și să se înnegrească, întorcându-se astfel încât toate părțile să se înnegrească.
Îndepărtați coaja înnegrită: când ardeii sunt bine veziculați și înnegriți, așezați într-un castron nereactiv și acoperiți. (Aburul din ardeii iute va ajuta la dislocarea cojilor.)
Odată ce ardeii s-au răcit suficient pentru a se descurca, lucrați cu ei unul câte unul peste o farfurie, îndepărtați ușor pielea înnegrită.
Tăiați ardeii în jumătate și îndepărtați și aruncați păstăile de semințe, tulpinile și toate semințele.
Încălziți sucul de lămâie, oțetul alb, uleiul de măsline, usturoiul și sarea, într-o cratiță până la fierbere.
Sterilizați capacele: dacă se conservă pentru depozitarea raftului, îndepărtați puțină apă clocotită din oala cu apă clocotită în primul pas și puneți-o într-un castron.
Pune capacele în vasul ăla.
Distribuiți ardeii și amestecul de oțet în borcane: folosiți clești sau un dispozitiv de ridicare a borcanelor pentru a îndepărta borcanele de zidărie din apa clocotită la Pasul 1 (dacă se conservă). Distribuiți ardeii uniform printre borcane.
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste ardei pentru a acoperi (încercați să vă asigurați că intră niște usturoi în fiecare borcan).
Lăsați spațiu de cap de 1/2 inch pe borcane. Ștergeți jantele cu un prosop de hârtie curat și umezit.
Așezați pe capace și inele (nu strângeți inelele prea strânse).
În acest moment puteți păstra la frigider câteva săptămâni. Dacă doriți depozitare mai lungă sau depozitare pe raft, continuați.
Baie de apă pentru conserve:
Așezați borcanele umplute în apă clocotită pe un raft (de la Pasul 1). (Ajută la utilizarea cleștelor și la purtarea mănușilor groase de cauciuc). Apa trebuie să acopere borcanele cu cel puțin un centimetru. Se fierbe timp de 15 minute.
Lăsați să se răcească în oală câteva minute, îndepărtați.
Lăsați să se răcească complet. Ar trebui să auziți borcanele "pop" pe măsură ce capacele se sigilează.
Dacă un borcan nu se sigilează, păstrați-l la frigider și consumați-l în câteva săptămâni. În caz contrar, borcanele ar trebui să dureze un an.