Arahide Fragile
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 72 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, arahide neprăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane de prăjituri fragile cu arahide cu glazură de unt de arahide, Arahide Fragile, și Mama ' s cel mai bun arahide fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 93°.unt 2 foi de prăjituri, 15 1/2x12 inci și păstrați cald în cuptor.
Se amestecă bicarbonatul de sodiu, 1 linguriță de apă și vanilia; rezervă.
Se amestecă zahărul, 1 cană de apă și siropul de porumb într-o cratiță de 3 litri. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, la 116° pe termometrul cu bomboane sau pana cand o cantitate mica de sirop picurata in apa foarte rece formeaza o bila moale care se aplatizeaza atunci cand este scoasa din apa.
Se amestecă untul și alunele. Gatiti, amestecand constant, la 149° sau pana cand o cantitate mica de amestec picurata in apa foarte rece se separa in fire dure si fragile. (Urmăriți cu atenție, astfel încât amestecul să nu ardă.) Scoateți imediat de pe foc. Amestecați rapid amestecul de bicarbonat de sodiu până când este ușor și spumos.
Se toarnă jumătate din amestecul de bomboane pe fiecare foaie de fursecuri; se întinde rapid cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Se răcește complet, cel puțin 1 oră. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient acoperit.