Aragaz lent Carne de vită și varză

Aragaz lent Carne de vită și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați carnea de vită și varza Slow Cooker. Pentru $6.89 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1289 calorii, 77g de proteine, și 82G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de varză, smântână, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până robust ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 984 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Aragaz lent Carne de vită și varză, Carne de vită și varză cu aragaz lent, și Carne de vită și varză cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Pentru servire: muștar granulat și sos de hrean, rețetă de mai jos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
2
Așezați țelina, morcovii, ceapa și cartofii în fundul unui aragaz lent sau al unui vas mare. Clătiți pieptul de vită și puneți-l peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Vită CornedPiept De Vită Corned
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Adăugați sticla de stout, condimente și suficientă apă pentru a acoperi doar carnea. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de opt până la nouă ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
StoutStout
ApăApă
CarneCarne
4
Scoateți carnea și legumele din oală și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Creșteți căldura la mare și gătiți varza până se înmoaie, dar încă crocantă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VarzăVarză
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Feliați pieptul peste cereale, serviți cu legume, muștar și sos de hrean. Treceți lichid suplimentar de gătit la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
LegumeLegume
MuștarMuștar
BoabeBoabe
6
Bateți smântâna până la vârfuri moi și apoi pliați în smântână și hrean, după gust. Condimentează cu sare, piper și un strop de sos fierbinte.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
SmântânăSmântână
Sos FierbinteSos Fierbinte
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista