Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aperitivele cu somon-Pimiento. O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați somon, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pimiento-Aperitive Cu Brânză, Aperitive Cu Somon, și Aperitive De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați somonul, răspândirea brânzei, maioneza, ceapa și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tartinabilă
Maioneză
Ceapă
Piper
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se întinde uniform pe felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
3
Tăiați felii de castraveți în jumătate aproape până la margine și răsuciți; așezați pe amestecul de somon.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.