Aperitive crocante cu brânză de capră
Aperitivele crocante cu brânză de capră durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă produce 32 de porții cu 67 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați oțet balsamic, ouă, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Cu un scor mediu de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Aperitivele cu avocado și raci , aperitivele cu pui Buffalo dezosat și aperitivele Caprese Stack cu vinete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Congelați brânza timp de 15 minute. Desfaceți ambalajul și tăiați în felii de 0,6 cm.
Puneți făina și ouăle în boluri separate, puțin adânci. Într-un alt bol, combinați pesmetul, cimbrul, pudra de usturoi și sarea. Treceți feliile de brânză prin amestecul de făină, ouă și apoi pesmet.
Într-o tigaie electrică, încălziți uleiul la 190°C. Prăjiți feliile de brânză, câte câteva odată, timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Decorați fiecare aperitiv cu o jumătate de roșie și o frunză de busuioc.
Stropiți cu oțet; adăugați deasupra nuci de pin.