Aperitive Cheesecake cu ciuperci
Aperitive de prăjitură cu ciuperci necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 171 de calorii , 5 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și luați cutie de brânză frișcă, brânză fontina, unt și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Aperitive cu avocado și languste , Aperitive cu pui de bivoliță fără os și Aperitive cu vinete Caprese .
Instrucțiuni
Ungeți fundul și jumătatea părților laterale ale paharelor de brioșe cu unt. Apăsați pesmetul de pâine pe fundul și la jumătatea părților laterale ale ceștilor pregătite.
Intr-un castron mic, bate crema de branza pana se omogenizeaza. Bateți ouăle, smântâna, 1 lingură de cimbru, sare și piper. Împărțiți între cupe de brioșe pregătite; se presară cu brânză fontina și cimbru rămas.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când se fixează.
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ciupercile în unt până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; mai soti cu 1 minut. Top cheesecakes cu amestec de ciuperci.
Serviți cu felii de baghetă.