Aperitiv De Brânză Sud-Vest
Aperitivul cu brânză sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 225 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă 75 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ardei prăjiți, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Triunghiuri Aperitiv Sud-Vest, Aperitiv De Brânză Marinată, și Aperitiv De Brânză Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 3 ingrediente până când amestecul este amestecat; se amestecă ardeii roșii tăiați cubulețe și următoarele 6 ingrediente. Puneți marinada deoparte.
Tăiați blocul de brânză Cheddar pe jumătate pe lungime.
Tăiați jumătățile transversal în felii groase de 1/4 inch. Repetați procedura cu brânză Monterey Jack și cremă de brânză.
Aranjați feliile de brânză alternativ într-un vas de copt superficial, stând felii pe margine.
Se toarnă marinada peste brânzeturi. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Transferați brânza pe o farfurie de servire și lingurați marinada rămasă deasupra.
Se servește cu biscuiți asortați.