Anghinare Umplute Cu Crab

Anghinare Umplute Cu Crab
Anghinarea umplută cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 4,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 261 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de crab, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Anghinare umplute cu Crab, Anghinare Umplute Cu Crab, și Anghinare pentru bebeluși umplute cu salată de Crab.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 3/4 in. de sus. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; periați marginile tăiate cu 2 linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Stați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați 2 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului aproape se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Inversați anghinarea pentru a se scurge. Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunea centrală fuzzy de anghinare și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Într-un castron mare, combinați crabul, brânza, pesmetul, maioneza, ardeiul verde, ceapa, sarea și sucul de lămâie rămas. Răspândiți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
CrabiCrabi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se pune într-un 8-in negreased. vas de copt pătrat; Adăugați 1/2 in. de apă caldă. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când se încălzește și frunzele de lângă marginea exterioară se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista