Anghinarea umplută cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 4,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 261 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de crab, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Anghinare umplute cu Crab, Anghinare Umplute Cu Crab, și Anghinare pentru bebeluși umplute cu salată de Crab.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 3/4 in. de sus. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; periați marginile tăiate cu 2 linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Stați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați 2 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului aproape se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
3
Inversați anghinarea pentru a se scurge. Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunea centrală fuzzy de anghinare și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Într-un castron mare, combinați crabul, brânza, pesmetul, maioneza, ardeiul verde, ceapa, sarea și sucul de lămâie rămas. Răspândiți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crabi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Se pune într-un 8-in negreased. vas de copt pătrat; Adăugați 1/2 in. de apă caldă. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când se încălzește și frunzele de lângă marginea exterioară se scot ușor.