Anghinare umplute cu capere și brânză Pecorino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 366 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză pecorino romano, pesmet făcut din pâine, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Umplute Cu Capere Și Brânză Pecorino, Anghinare Umplute La Cuptor Cu Rețetă Pecorino, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 3 linguri de ulei în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adauga ceapa; saut până la moale, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați următoarele 3 ingrediente; se amestecă 2 minute.
5
Se transferă în castron; rece. Se amestecă pesmet, 1/4 cană de brânză și capere. Se condimentează umplutura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Umplutură
Capere
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Lingura 2 linguri scant umplutura pâine în centrul de fiecare anghinare preparate. Începând cu frunzele de jos de anghinare, trageți ușor fiecare frunză spre exterior din centru și lingură în 1/2 până la 1 linguriță umplutură. Aranjați anghinare în vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Umplutură
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
7
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei; se presară cu 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Ulei De Gătit
8
Se toarnă vin și bulion în vas. Acoperiți bine cu folie; coaceți până când anghinarea este fragedă când baza este străpunsă cu un cuțit ascuțit mic, aproximativ 1 oră. Puneți puțin lichid de gătit peste anghinare pentru a umezi și servi.