Anghinare pentru Bebeluși înăbușită cu Coulis de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare pentru Bebeluși fierte cu Coulis de roșii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de morcovi, sare, coulis de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Pentru Copii Fierte, Anghinare Pentru Copii Fierte, și Anghinare Pentru Copii Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți lămâile într-un castron cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare de culoare verde închis. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați toate frunzele rămase, cu excepția a 1 inch. Curățați și tăiați tulpinile. Înjumătățiți anghinarea, răzuiți sufocarea păroasă și aruncați-le în apa cu lămâie.
Într-o tigaie mare, nereactivă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul, morcovii, ceapa, cimbru, frunzele de dafin, boabele de piper negru și semințele de coriandru și gătiți la foc moderat până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în tigaie. Gatiti pana cand ceapa este translucida, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați vinul și sarea, acoperiți și gătiți la foc moderat până când anghinarea este doar fragedă, aproximativ 10 minute. Aruncați frunzele de dafin. Puneți anghinarea și sucurile lor pe farfurii.
Stropiți cu coulisul proaspăt de roșii și serviți.