Anghinare marinate pentru bebeluși cu mărar și ghimbir proaspăt

Anghinare marinate pentru bebeluși cu mărar și ghimbir proaspăt
Marinat anghinare copil cu marar si ghimbir proaspat este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie, ulei de măsline, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Anghinare Marinate Pentru Copii, Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii, și Tabbouleh cu anghinare marinate și spanac pentru copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul dintr-o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă și adăugați jumătatea în castron. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați și aruncați tulpina. Scoateți frunzele exterioare întunecate și tăiați orice pete verde închis de la bază. Folosind un cuțit zimțat, tăiați treimea superioară a anghinarei. Frecați peste tot cu jumătatea de lămâie rămasă și adăugați în apa de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Aduceți o cratiță medie de apă la fiert și adăugați un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în apa clocotită. Se acoperă și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
4
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Între timp, într-un vas de servire superficial, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, caperele, mărarul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Adăugați anghinarea și aruncați-o astfel încât să fie bine acoperite cu marinata. Acoperiți și refrigerați anghinarea, amestecând ocazional, timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
7
Lăsați vasul să revină la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Revista