Anghinare La Grătar

Anghinare La Grătar
Anghinarea la grătar ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână lămâie, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Anghinare La Grătar, Anghinare La Grătar, și Anghinare La Grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați ierburile proaspete tocate într-un castron mic (nu frunza de dafin), acoperiți cu ulei de măsline. Cuptorul cu microunde la foc mare timp de 30 de secunde (sau încălziți uleiul și ierburile pe plită până se încălzește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați ierburile să se absoarbă în uleiul de măsline cald în timp ce pregătiți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3
Pregătiți anghinarea: pregătiți o oală mare cu un centimetru de apă în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați căței de usturoi tăiați și frunza de dafin și puneți un suport pentru aburi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pentru a pregăti anghinarea, pregătiți pene de lămâie. Dacă doriți o prezentare frumoasă, folosiți foarfece pentru a tăia vârfurile ascuțite ale frunzelor de anghinare. Pe măsură ce tăiați anghinarea, frecați zonele tăiate cu suc din pene de lămâie pentru a preveni anghinarea să se rumenească de la oxidare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Folosiți un cojitor de legume pentru a tăia stratul exterior gros al tulpinilor de anghinare. Tăiați tulpinile la 2 inci de la baza anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
7
Tăiați și aruncați partea superioară de 1/2 inch a anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8
Tăiați anghinarea în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
9
Folosiți o lingură puternică de metal pentru a scoate sufocatoarele neclare și frunzele mici de anghinare interioare. Frecați sucul de lămâie pe tot interiorul și zonele tăiate expuse ale anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1
Încălziți apa în oala mare cu un suport pentru aburi la înălțime. Când vine vorba de fierbere, reduceți focul la mediu ridicat și așezați jumătățile de anghinare, tăiate cu fața în jos pe grătarul cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Acoperă. Aburiți timp de 20 de minute (mai puțin sau mai mult, în funcție de mărimea anghinarelor), până când puteți scoate cu ușurință frunzele exterioare și puteți străpunge ușor inima cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Anghinarea poate fi doar puțin mai puțin gătită decât ar fi de obicei perfectă pentru anghinarea aburită, deoarece le veți găti mai departe pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Grătiți anghinarea: pregătiți-vă grătarul pentru foc direct, mare. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria anghinarea peste tot cu uleiul infuzat cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se presară peste tot cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați jumătățile de anghinare tăiate cu fața în jos pe grătarele grătarului. Acoperiți și grătiți timp de 5 până la 10 minute, până când aveți un semn frumos de grătar pe părțile tăiate ale anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Pentru a servi, presărați părțile tăiate cu mai mult suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8
Serviți singur sau cu maioneză, remoulade sau aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
RemouladeRemoulade
AioliAioli
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista