Anghinare fierte cu lămâie peste paste ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 762 calorii, 27G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de parmezan, frunze de cimbru, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lavanda ai putea urma acest curs principal cu Scobit: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare Cu Lămâie, Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, și Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline.
Instrucțiuni
1
Gătiti fettuccine conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Fripturi De Carne Din New York
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi. Când usturoiul este auriu, adăugați oregano și bulion. Aduceți la foc mic, amestecați spanacul pentru a se ofili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Scurgeți pastele și puneți-le într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă peste amestecul de anghinare și se aruncă cu pătrunjelul și untul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Se presară parmezan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, cimbru, usturoiul, sarea și piperul într-o cratiță medie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Se amestecă bine și se lasă deoparte în timp ce se prepară anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
10
Fixați frunzele exterioare dintr-o anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
11
Tăiați jumătatea superioară, apoi folosiți un cuțit pentru a tăia până la inimă, frecând suprafețele tăiate cu jumătatea de lămâie în timp ce lucrați pentru a evita decolorarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Tăiați inima în jumătate și răzuiți sufocarea cu o lingură.
13
Tăiați din nou fiecare bucată în jumătate.
14
Pe măsură ce fiecare sfert de inimă de anghinare este finalizat, întoarceți-l imediat în marinată pentru a acoperi complet. Când toate anghinarele sunt tăiate, puneți tigaia la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Turnați anghinarea și marinata într-un vas de copt (sau gătiți-le în cratiță dacă este rezistent la cuptor), acoperiți cu folie și gătiți până când anghinarea este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
16
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în lichidul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Combinați toate ingredientele. A se păstra într-un recipient etanș, departe de lumină și căldură, timp de până la 4 luni.