Anghinare Cu Lămâie
Anghinarea cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 489 calorii. Un amestec de anghinare, suc de lămâie, până la 4 căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Anghinare cu mentă și lămâie, Anghinare Fierte Cu Lămâie, și Anghinare ambalate în ulei cu lămâie.
Instrucțiuni
Clătiți bine anghinarea; tăiați tulpinile. Cu foarfece, tăiați 1 in. de pe vârfuri. Tăiați capătul vârfului din fiecare frunză.
Ungeți marginile tăiate cu sucul de lămâie.
Răspândiți frunzele de anghinare deschise. Folosind un cuțit mic, tăiați cu atenție în jurul fiecărui sufocator Central. Scoateți și aruncați centrele fuzzy.
Tăiați fiecare dintre feliile de lămâie în șase pene; așezați între frunzele de anghinare.
Așezați anghinare într-un 8-in. vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Combinați untul și usturoiul; se toarnă peste anghinare.
Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 10-12 minute sau până când anghinarea este fragedă.
Serviți cu unt de usturoi din vas.