Anghinare Cu Lămâie
Anghinarea înăbușită cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă $2.74 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți inimi de anghinare, cimbru, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Cu Lămâie, Lămâie Mentă Anghinare Fiert, și Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Amestecați anghinarea și toate celelalte ingrediente, cu excepția pătrunjelului tocat într-un bol mediu. Aruncați împreună și puneți-l într-un cuptor olandez. Se aduce la fierbere deasupra aragazului, se acoperă cu folie de aluminiu și se introduce în cuptor. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 1 ora.
Se servește presărat cu pătrunjel.
Notă: anghinarea se va păstra până la 3 săptămâni, la frigider, în lichidul de gătit.