Anghinare Și Tulpini La Grătar Cu Unt De Tarhon De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare și tulpini la grătar cu unt de tarhon de usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 457 calorii, 5g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 460 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare de mare, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Anghinare la grătar ucigașă cu usturoi și unt de vin alb, Anghinare cu unt de tarhon, și Anghinare aburită cu unt de tarhon pentru rețete similare.