Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Andouille, Crab și Oyster Gumbo. Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 137 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei vegetal, roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Andouille, Crab și stridii Gumbo, Pui, Andouille și Gumbo de stridii, și Pui, Andouille, și Oyster Fil-Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală, amestecați făina și uleiul până se omogenizează. Gatiti la foc moderat, amestecand des, pana cand rouxul devine o culoare maro bogata, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați andouille, țelină, ceapă, ardei gras, habanero, usturoi, okra, cimbru, frunze de dafin și jumătate din pulberea de fil și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Grăsime De Porc înapoi
Habanero Chili
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bame
3
Adăugați bulionul, sucul de scoici, Worcestershire și roșiile; aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 oră, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se amestecă restul de pulbere fil și se adaugă crabul, stridiile și lichiorul lor. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe ușor timp de 1 minut pentru a găti doar stridiile.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.