Andouille Cornbread Umplute Prepeliță, Sos De Ochi Roșii

Andouille Cornbread Umplute Prepeliță, Sos De Ochi Roșii
Andouille Cornbread umplute prepeliță, sos de ochi roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 582 calorii, 34G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pudră de ghimbir, ceapă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Andouille-friptură de carne de porc umplută cu sos de tigaie, Quail în sos de ciuperci, și Cornbread - Andouille Umplutura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru umplutură: într-o tigaie la foc mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească. Apoi reduceți căldura și adăugați andouille și usturoiul, încălzind timp de 2 minute, amestecând pe tot parcursul. Odată încălzit, adăugați stocul, ierburile, pudra de ghimbir și sarea și piperul după gust și încălziți din nou timp de 2 minute. Odată încălzit, îndepărtați și adăugați la pâinea de porumb și pliați toate ingredientele împreună. Lăsați să stea sau să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a umple prepelița. Acest lucru va permite tuturor ingredientelor să înflorească împreună, creând umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
PrepelițăPrepeliță
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Pentru sosul de ochi roșii: într-o cratiță mică, încălziți untul până se topește, apoi adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute. Odată ce ceapa este gătită, adăugați tasso și lăsați ceapa și tasso să se amestece timp de 2 minute. Apoi, adăugați cafeaua și lăsați lichidul să se reducă la jumătate în volum. Odată ce cafeaua s-a redus, adăugați stocul și pătrunjelul, reduceți focul la mediu-mic și lăsați să fiarbă timp de 10 până la 12 minute. Odată terminat, țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Pentru prepeliță: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pentru a umple și găti prepelița, porționați umplutura în 4 porții și apoi umpleți fiecare cavitate de prepeliță. Odată umplute, frecați exteriorul păsărilor cu untul și presărați sare și piper. Apoi coaceți timp de 16 până la 18 minute (sau prăjiți în ulei preîncălzit de 375 de grade timp de 4 minute), asigurându-vă că umplutura este încălzită peste 165 de grade. Odată gătit, scoateți din cuptor și odihniți prepelița în timp ce placați restul ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
PrepelițăPrepeliță
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
La farfurie, porționați sfert din cartofi în centrul unei farfurii, apoi adăugați Bruxelles pe partea cartofilor, apoi topiți cartofii cu o prepeliță și terminați cu sosul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
PrepelițăPrepeliță
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Cornbread funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca să te relaxezi Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista