Andive Umplute

Andive Umplute
Reteta umplute Endive este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 6 porții cu 228 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de andive, brânză ricotta, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Andive Umplute Fierte, Sulițe De Andive Umplute, și Andive Belgiene Umplute pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tatomer Vandenberg Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Fructe de piatră și flori albe în buchet. Aceleași fructe continuă aroma împreună cu o textură ceroasă, aproape miere. Potențial excelent de îmbătrânire. Vă rugăm să decanteze.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista