Ananas la grătar cu var și nucă de cocos
Ananasul la grătar cu var și nucă de cocos este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 124 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lime, zahăr brun, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de nucă de cocos la grătar cu orez de nucă de cocos, Ananas la grătar cu baie de var, și Pui La Grătar Cu Var De Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți nuca de cocos într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand nuca de cocos este aurie si usor prajita.
Transferați într-un castron.
Preîncălziți grătarul la mediu. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie și zahărul.
Grătar cu ulei. Puneți pene de ananas pe grătar și gătiți, întorcând o dată, până se înmoaie și se rumenesc în pete, 7 până la 8 minute în total.
Transferați ananasul într-un vas și punctați cu amestec de suc de lămâie.
Chiar înainte de servire, aranjați ananasul pe un platou și presărați cu coajă de tei și nucă de cocos prăjită.