Amestec de legume colorate cu arpagic Aioli
Amestec de legume colorate cu arpagic Aioli este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 145 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sfeclă, sare, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Amestec De Legume Colorate, Amestec De Legume Cheesy Colorate, și Amestec De Orez Colorat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti legumele, tăiați rădăcinile sfeclei; coaja sfecla.
Tăiați fiecare sfeclă în 6 pene.
Așezați pene de sfeclă într-un vas de copt de 11 x 7 inci. Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 5 minute; se răcește ușor.
Adăugați flori de broccoli și felii de morcov; se presară cu apă și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Scoateți legumele cu o lingură pliată și puneți-le într-un vas de servire superficial.
Pentru a pregăti aioli, așezați smântâna și următoarele 5 ingrediente (smântână prin căței de usturoi) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Puneți amestecul de usturoi într-un castron mic; amestecați arpagicul.