Amestec de legume colorate cu arpagic Aioli

Amestec de legume colorate cu arpagic Aioli
Amestec de legume colorate cu arpagic Aioli este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 145 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sfeclă, sare, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Amestec De Legume Colorate, Amestec De Legume Cheesy Colorate, și Amestec De Orez Colorat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti legumele, tăiați rădăcinile sfeclei; coaja sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2
Tăiați fiecare sfeclă în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați pene de sfeclă într-un vas de copt de 11 x 7 inci. Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 5 minute; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
Adăugați flori de broccoli și felii de morcov; se presară cu apă și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
B ZahărB Zahăr
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Scoateți legumele cu o lingură pliată și puneți-le într-un vas de servire superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Pentru a pregăti aioli, așezați smântâna și următoarele 5 ingrediente (smântână prin căței de usturoi) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Puneți amestecul de usturoi într-un castron mic; amestecați arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista