Amestec De Fructe De Mare Mediteraneene

Amestec De Fructe De Mare Mediteraneene
Dacă aveți în jur 3 ore pentru a petrece în bucătărie, Medley fructe de mare mediteraneene ar putea fi un super pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru 6,12 USD pe porție, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 557 calorii, 49G de proteine, și 16g de grăsime. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, fire de șofran, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Amestec De Fructe De Mare, Amestec De Fructe De Mare Aburit, și Amestec De Fructe De Mare Aburit.

Instrucțiuni

1
Înmuiați calmarul în lapte timp de 1 până la 5 ore; cu cât este mai lung, cu atât mai bine. Când calmarul a terminat de înmuiat, strecurați și aruncați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa, morcovii, roșiile și feniculul tăiat cubulețe. Gatiti si amestecati pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă pasta de roșii și se fierbe încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
Se toarnă vin și se mărește căldura la mare. Odată ce amestecul fierbe, adăugați bulionul de pui, pătrunjelul, tarhonul, cimbru, frunzele de dafin, boabele de piper și șofranul. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când lichidul s-a redus la 1 1/2 căni, aproximativ 15 minute. Se strecoară lichidul și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru Extra PicantPentru Extra Picant
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
șofranșofran
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
5
Adăugați roșii uscate la soare și fenicul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
6
Se toarnă bulionul de șofran strecurat și cimbru tocat; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Așezați stridiile deasupra feniculului, acoperiți și gătiți timp de 1 minut. Puneți scoicile și midiile în oală, acoperiți și gătiți până când crustaceele încep să se deschidă, aproximativ 4 minute. Se amestecă calmarul scurs, se recuperează și se gătește timp de 1 minut, doar până când calmarul se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
8
În timp ce crustaceele se gătesc, condimentați fileurile de biban cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
CrustaceeCrustacee
9
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De NasturelMănunchi De Nasturel
10
Puneți peștele în tigaie, cu pielea în jos. Acoperiți și gătiți până când pielea este crocantă și carnea peștelui s-a întărit și nu mai este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De NasturelMănunchi De Nasturel
11
Turnați amestecul de fenicul-fructe de mare pe un platou de servire și așezați fileurile de biban deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
12
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista