Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețete pentru repertoriul dvs., arahide dulci și picante ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 284 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 471 de mâncăruri și bucătari. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Alune Picante, Arahide calde și picante, și Arahide Picante La Grătar.
Instrucțiuni
1
Așezați arahidele într-un 1-1/2-qt uns. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați zaharurile, apa, untul, sosul fierbinte și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Resturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste arahide. Acoperiți și gătiți la mare timp de 1-1/2 ore, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.