Aluat De Pizza Italian Din New York
Aluatul de Pizza Italian din New York este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 36 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza În Stil New York, Pizza În Stil New York, și Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apa caldă în tigaia unei mașini de pâine, se presară sarea și se adaugă făina în tigaie, astfel încât făina să stea deasupra apei. Faceți o gaură în partea superioară a făinii și lingurați drojdia în gaură.
Lăsați amestecul să stea 20 de minute pentru a umezi făina. Setați mașina de pâine la setarea de frământare și frământați aluatul timp de aproximativ 10 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați în 1/4 cană mai multă făină sau după cum este necesar, adăugând făina aproximativ 2 linguri la un moment dat, pentru a face un aluat umed, lipicios, dar elastic. Aluatul trebuie să fie " la fel de moale ca fundul unui bebeluș."Formați aluatul într-o formă rotundă.
Ștergeți interiorul unui castron mare cu ulei de măsline și așezați bila rotundă de aluat în castron. Întoarceți aluatul de câteva ori, astfel încât aluatul să preia un strat subțire de ulei. Acoperiți cu o cârpă și dați la frigider aluatul timp de 10 ore sau peste noapte.
A doua zi, lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei înainte de a se întinde pe o suprafață făinoasă și de a adăuga toppinguri după dorință.
Rulați aluatul subțire cu o margine mai groasă înainte de a adăuga toppinguri.
Puneți o piatră de pizza în cuptor, pudrați-o cu puțină făină și preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C).
Coaceți pizza pe piatră în cuptorul preîncălzit până când fundul crustei se rumeneste, 6 până la 8 minute.