Aluat De Pizza Italian Din New York

Aluat De Pizza Italian Din New York
Aluatul de Pizza Italian din New York este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 36 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza În Stil New York, Pizza În Stil New York, și Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa caldă în tigaia unei mașini de pâine, se presară sarea și se adaugă făina în tigaie, astfel încât făina să stea deasupra apei. Faceți o gaură în partea superioară a făinii și lingurați drojdia în gaură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați amestecul să stea 20 de minute pentru a umezi făina. Setați mașina de pâine la setarea de frământare și frământați aluatul timp de aproximativ 10 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați în 1/4 cană mai multă făină sau după cum este necesar, adăugând făina aproximativ 2 linguri la un moment dat, pentru a face un aluat umed, lipicios, dar elastic. Aluatul trebuie să fie " la fel de moale ca fundul unui bebeluș."Formați aluatul într-o formă rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
3
Ștergeți interiorul unui castron mare cu ulei de măsline și așezați bila rotundă de aluat în castron. Întoarceți aluatul de câteva ori, astfel încât aluatul să preia un strat subțire de ulei. Acoperiți cu o cârpă și dați la frigider aluatul timp de 10 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
A doua zi, lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei înainte de a se întinde pe o suprafață făinoasă și de a adăuga toppinguri după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Rulați aluatul subțire cu o margine mai groasă înainte de a adăuga toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Puneți o piatră de pizza în cuptor, pudrați-o cu puțină făină și preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Coaceți pizza pe piatră în cuptorul preîncălzit până când fundul crustei se rumeneste, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 36 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista