Aligator Animal Pâine Italiană

Aligator Animal Pâine Italiană
Aligator animal Italian pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 33 de porții cu 47 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți apă, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aligator Alemond, Degetele De Aligator, și Aligator Hushpuppies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, făina, glutenul (dacă utilizați), sarea și drojdia în mașina de pâine și amestecați folosind ciclul de aluat al mașinii. Aluatul trebuie să se îndepărteze frumos de părți; adăugați mai multă făină sau apă dacă este necesar în timpul ciclului de amestecare, astfel încât aluatul să nu ajungă prea lipicios sau uscat. Când se termină primul ciclu de creștere, puneți aluatul în jos și transferați aluatul pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
PunchPunch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Întindeți aluatul într-un pătrat de aproximativ 3/4 inci grosime și împărțiți-l în patru bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Rotiți trei dintre piesele stil de jeleu și aliniați-le cu cusătura în jos pe foaia de copt pentru a forma capul, corpul și coada. Capetele pieselor conectate ar trebui să atingă ușor. (Amintiți-vă că totul va crește pe măsură ce aluatul crește, așa că încercați să țineți cont de proporții.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Ungeți ușor mâinile și modelați aluatul ca și cum ați lucra cu lut: alungiți coada până la un vârf curbat subțire, apoi alungiți ușor capătul nasului. Feliați în nas orizontal la vârf pentru a forma gura aligatorului; țineți gura deschisă cu o pană de folie de aluminiu unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Din sfertul rămas de aluat, tăiați o bucată mică pentru a o folosi pentru ochi. Tăiați restul în patru "bușteni" pentru picioare, aplatizând un capăt al fiecărui picior și introducându-l sub corpul aligatorului. Formați picioarele în ușoare coturi atunci când le poziționați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Tăiați felii scurte în celălalt capăt al piciorului pentru a face gheare. Folosiți foarfece pentru a tăia tăieturi superficiale pe suprafața aluatului (aceasta va forma pielea țepoasă a aligatorului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
8
Rotiți aluatul rezervat în bile mici pentru ochi, umplând fiecare cu o stafidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Bateți oul cu 1 lingură de apă caldă într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Lăsați aligatorul să se ridice într-un loc cald până se dovedește complet, aproximativ treizeci de minute (împingeți indexul și degetele mijlocii în părțile laterale ale aluatului; indentarea ar trebui să rămână. Dacă aluatul se întoarce, trebuie să crească mai mult). Ungeți ușor aluatul cu spălarea ouălor și coaceți-l în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Scoateți Aligatorul din foaia de copt cu o spatulă și transferați-l într-un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Scoateți folia de aluminiu când este rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții33
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista