Alicia ' s Aloo Gobi

Alicia ' s Aloo Gobi
Aloo Gobi al Aliciei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 645 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. 346 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de semințe de chimen, usturoi, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 95%. Încercați Aloo Gobi curry, cum să faci punjabi Aloo Gobi / stil dhaba, Aloo Gobi , cum să faci Aloo Gobi uscat / Punjabi Aloo Gobi, și stilul restaurantului aloo gobi, cum să faci Aloo Gobi masala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 4 minute, apoi amestecati usturoiul si chimenul. Continuați să gătiți până când ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se amestecă roșiile și nuca de cocos și coriandrul, sarea, turmericul, ardeiul cayenne, scorțișoara, ghimbirul și cardamomul. Se amestecă până când amestecul începe să fiarbă, apoi se pun cartofii, conopida și fasolea garbanzo. Se amestecă bine. Reduceți căldura la minim și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Fierbeți până când cartofii sunt fragede, 45 de minute până la o oră (acest lucru va depinde de mărimea bucăților de cartofi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Presărați garam masala, amestecați și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista