Rețeta Ajcr. (salsa de roșii și ceapă în stil columbian) ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 3 minute. Această rețetă face 3 porții cu 20 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, ardei iute jalape, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Patacones Con Hogao (Pătlagine prăjite în stil columbian cu sos de roșii-ceapă), SOS COLUMBIAN DE ROȘII ȘI CEAPĂ (HOGAO), și Tocană de pui columbiană cu cartofi, roșii și ceapă.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, scallions, cilantro și chili într-un castron mic. Condimentează generos cu sare și lasă să stea 2 minute până se dizolvă sarea.
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Adăugați apă și amestecați pentru a combina. Aj-ul poate fi consumat imediat sau depozitat într-un recipient sigilat la frigider timp de până la 5 zile
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.