Aioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Aioli. Această rețetă servește 4. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 402 calorii, 2G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, gălbenușuri de ou pasteurizate, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, Aioli, și Șuncă O ' Day cu Aioli de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie, muștarul și gălbenușurile de ou într-un castron mediu, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat ulei, aproximativ 1 lingură la un moment dat, amestecând cu un tel până când fiecare adăugare este încorporată și amestecul este gros. Se amestecă sare, piper și usturoi.