Agrodolce de morcov și ceapă
Agrodolce de morcov și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 128 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați stafide, suc de lămâie, salvie frecat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ File de porc frecat de fenicul cu Agrodolce de ceapă de ceapă, Friptură de flanc cu endive prăjite, Agrodolce de ceapă de primăvară și Rucola, și Morcov Chutney-morcov ceapa Chutney pentru Idli Dosa - Sud Indian Chutney s.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați morcovi și ceapă; reduceți focul la mediu și gătiți 25 de minute sau până devin aurii, amestecând frecvent. Se amestecă sucul de mere și ingredientele rămase; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când morcovii sunt fragede, amestecând ocazional.
Notă: morcovii adevărați sunt de obicei vânduți într-un pachet cu vârfurile lor verzi intacte. Sunt mai dulci decât morcovii mai mici vânduți într-o pungă.