Blueberry-Nectarine Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 452 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de ovăz laminat, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Nectarine-Blueberry Crisp, Afine-Nectarine Crisp, și Nectarine De Afine Crisp.
Instrucțiuni
1
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați piersicile în bucăți mici, de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3
Aruncați toate ingredientele împreună într-un castron mare până când sunt bine combinate.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Întindeți amestecul într-un vas de copt de 9"x13" și acoperiți uniform cu Streusel de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Așezați crocant pe o hârtie pergament sau o foaie de copt căptușită cu folie pentru a evita orice mizerie să clocotească în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți timp de 45-60 de minute, rotind după 25 de minute, sau până când crocantul este maro auriu și Bulbuc.