Afine-Arțar-Pecan Conserva

Afine-Arțar-Pecan Conserva
Afine-arțar-Pecan conserva este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 40 de calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Mergeți la magazin și ridicați afine, coacăze, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Afine și arțar-Pecan granola Parfaits, Arțar și plăcintă Pecan prăjită cu frișcă de arțar, și Briose cu Pecan de arțar cu glazură de arțar (cu conținut scăzut de carbohidrați).

Instrucțiuni

1
Dacă aveți de gând să păstrați conservarea, pregătiți borcane și capace: așezați cinci borcane (4 uncii) pe raft într-o oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pulsează afinele în robotul de bucătărie de câteva ori până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Transferați afinele într-o oală de dimensiuni medii, cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați sirop de arțar, suc de lămâie și 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți cinci minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
ApăApă
7
Se amestecă zahărul brun și coacăzele. Reveniți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CoacăzeCoacăze
8
Se ia de pe foc. Se amestecă nuci pecan și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
9
Oală fierbinte conserva în borcane sterilizate fierbinte, lăsând 1/4-inch headspace. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții50
Scor De Sănătate1
Revista