Afine-Arțar-Pecan Conserva
Afine-arțar-Pecan conserva este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 40 de calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Mergeți la magazin și ridicați afine, coacăze, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Afine și arțar-Pecan granola Parfaits, Arțar și plăcintă Pecan prăjită cu frișcă de arțar, și Briose cu Pecan de arțar cu glazură de arțar (cu conținut scăzut de carbohidrați).
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați conservarea, pregătiți borcane și capace: așezați cinci borcane (4 uncii) pe raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Pulsează afinele în robotul de bucătărie de câteva ori până se toacă grosier.
Transferați afinele într-o oală de dimensiuni medii, cu fund greu.
Adăugați sirop de arțar, suc de lămâie și 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți cinci minute, amestecând ocazional.
Se amestecă zahărul brun și coacăzele. Reveniți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă nuci pecan și scorțișoară.
Oală fierbinte conserva în borcane sterilizate fierbinte, lăsând 1/4-inch headspace. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute.
Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.