Affogato al Caff8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Affogato al Caff. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 406 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cafea decofeinizată puternică, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piccolo Affogato Al Caffe, Caffmax Mocha Pie, și Caffe Shakerato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri aduceți laptele la fiert la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc și se adaugă espresso.
Într-un bol de amestecare, bateți gălbenușurile până la galben pal. Adăugați treptat zahărul și bateți până se formează panglici galben deschis atunci când bătătoarele sunt ridicate. Se amestecă jumătate din laptele fierbinte, apoi se amestecă laptele rămas. Gatiti la foc mic fara a fierbe pana cand amestecul acopera spatele unei linguri gros si se fixeaza usor, aproximativ 4 pana la 5 minute. Se amestecă vanilia și se răcește timp de 1/2 oră.
Bateți 1 1/2 căni de smântână până la vârfuri rigide și pliați în amestecul de cremă.
Transferați la o mașină de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Semifreddo se poate face cu până la 2 săptămâni înainte).
Bateți restul de 1/2 cană de cremă până la vârfuri moi.
Așezați 1 lingură de semifreddo în fiecare dintre cele opt pahare înalte.
Se toarnă 1 cană de cafea răcită peste fiecare lingură, se toarnă cu frișcă și se pudrează cu cacao.
Retipărit cu permisiunea lui Mario Batali Holiday Food de Mario Batali. 2000 Clarkson Potter