Rețeta adevărat Texas Chili este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 745 calorii, 57G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. 662 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare kosher, bulion de vită, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Adevărat Texas Chili, Quick Chili – o familie încercată și adevărată, și Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #1-Chili în stil Texas.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii iute într-o tigaie mare cu față dreaptă la foc mediu-mic și prăjiți ușor ardeii iute până când sunt parfumați, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Nu - i lăsa să ardă sau vor deveni amari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați ardeii iute într-un castron și acoperiți-i cu apă foarte fierbinte și înmuiați până se înmoaie, 15 până la 45 de minute, rotind o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți ardeii iute; împărțiți-le și îndepărtați tulpinile și semințele (o scurtă clătire ajută la îndepărtarea semințelor, dar nu spălați carnea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Așezați ardeii iute în vasul unui blender și adăugați chimenul, piperul negru, 1 lingură de sare și 1/4 cană de apă. Purificați amestecul, adăugând mai multă apă după cum este necesar (și ocazional răzuind părțile laterale ale borcanului blenderului), până când se formează o pastă netedă, ușor fluidă (doriți să eliminați toate bucățile de piele, cu excepția celor mai mici.) Puneți pasta de chile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pastă De Chili
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și topiți 2 linguri de untură. Când începe să fumeze, rotiți tigaia pentru a acoperi și adăugați jumătate din carnea de vită. Se rumenesc ușor pe cel puțin două părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, reducând căldura dacă carnea amenință să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Untură
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se transferă într-un castron și se repetă cu încă 2 linguri de untură și carnea de vită rămasă. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Lăsați tigaia să se răcească ușor și puneți-o la foc mediu-mic. Topiți restul de 1 lingură de untură în tigaie; adăugați ceapa și usturoiul și gătiți ușor timp de 3 până la 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați stocul, restul de 2 căni de apă și bateți treptat în masa harina pentru a evita cocoloașele. Se amestecă pasta de chile rezervată, răzuind fundul tigaiei cu o spatulă pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Sezonul Goya
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo Tăiați
9
Adăugați carnea de vită rezervată (și orice sucuri din castron) și aduceți la foc mic la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține cea mai mică fierbere posibilă (doar câteva bule care sparg suprafața) și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea este fragedă, dar încă oarecum fermă și 1 1/2 până la 2 căni de sos îngroșat, dar totuși lichid, înconjoară cuburile de carne, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se amestecă bine zahărul brun și oțetul și se adaugă mai multă sare după gust; fierbeți ușor încă 10 minute. În acest moment, poate părea că există exces de sos. Opriți focul și lăsați chili-ul să stea cel puțin 30 de minute, timp în care carnea va absorbi aproximativ jumătate din sosul rămas în tigaie, lăsând carnea scăldată într-un sos gros, oarecum fluid. Se amestecă bulion sau apă suplimentară dacă amestecul pare prea uscat. Dacă amestecul pare puțin slăbit și umed, lăsați-l să fiarbă puțin mai mult (uneori ne place să zdrobim parțial cuburile de vită cu spatele unei linguri pentru a le lăsa să absoarbă mai mult sos). Reglați echilibrul aromelor cu puțină sare suplimentară, zahăr sau oțet, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Reîncălziți ușor și serviți în boluri individuale cu o păpușă de smântână deasupra și o pană de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Din Biblia cărnii lui Lobel: tot ce trebuie să știți despre carne și păsări de Curte de la maeștrii măcelari din America de Stanley, Evan, Mark și David Lobel, cu Mary Goodbody și David Whiteman. Text copyright 2009 de Morris Lobel & Sons, Inc.; fotografii: 2009 de Lucy Schaeffer. Publicat de Chronicle Books LLC.