Acum Faceți Acest Lucru: Rețetă Cacciatore De Curcan Cu Carne Întunecată

Nevoie de o curs principal fără lactate? Acum faceți acest lucru: rețeta Cacciatore de curcan cu carne întunecată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 87G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 807 calorii. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Un amestec de ceapă, usturoi, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan cu carne închisă la fiert peste tăiței cu ouă, Curcan cu carne închisă la fiert peste tăiței cu ouă, și Pui Cacciatore la fel ca mama ta folosit pentru a face, face o masă mare pentru o mulțime de oameni foame.
Instrucțiuni
Folosind foarfece ascuțite pentru păsări de curte, tăiați orice exces de piele din curcan. Unele piele este bun, dar elimina orice suplimentare.Condimentați fiecare bucată de curcan cu sare și piper, apoi dragați cu făină într-un castron mare puțin adânc și dați deoparte.
Încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu, apoi rumeniți bucățile de curcan în loturi până când sunt crocante și maronii aurii la exterior. Pune deoparte.
Încălziți restul de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare, apoi sotati ceapa, usturoiul și ardeii timp de 10-12 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie complet. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați roșiile cu sucurile lor, vinul alb, oregano și caperele, aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până când volumul se reduce la jumătate. Preîncălziți cuptorul la 163°.
Adăugați bucățile de curcan în sos, asigurându-vă că totul este acoperit, apoi acoperiți oala cu un capac, transferați la cuptor și gătiți timp de două ore sau până când carnea de curcan cade de pe os.
Serviți garnisit cu busuioc pe un platou alături de paste, cartofi sau orez.Mai multe rețete fierte pe Food Republic:cozi de miel fierte cu Confit de lămâie
Muștar Dijon și vin alb iepure fiert
Mazăre fiartă și șuncă cu ouă