Actualizat Palm Beach Negrese
Rețeta actualizată Palm Beach Brownies ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 55 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci, un pachet de mătase, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Maida ' s Palm Beach negrese, Palm Beach Cooler, și Palm Beach Fizz Cocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor cu o treime în sus de jos și preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Căptușiți o tigaie metalică de 9x13x2 inci cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.Topiți untul și ciocolata împreună într-o cratiță așezată la foc mic sau într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, folosind 50% putere și amestecând la fiecare 30 seconds.In vasul unui mixer de stand prevăzut cu un tel, bateți ouăle cu vanilia, sarea, cafeaua și zahărul la viteză mare timp de 10 minute. La viteză mică, adăugați amestecul de ciocolată și bateți numai până se amestecă. Se amestecă făina folosind cea mai mică viteză a mixerului, apoi se scoate din mixer și se amestecă nucile.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 35 de minute, inversând tigaia din față în spate o dată pentru a asigura o coacere uniformă. Totuși, la jumătatea drumului, așezați o foaie de folie rezistentă peste partea superioară a brownies-urilor pentru a preveni arderea vârfului. La aproximativ 25 de minute, brownies-urile vor începe să miroasă foarte bine și s-ar putea să fiți tentați să le scoateți, dar încercați să le țineți și să le păstrați în cele 35 de minute. Dacă cuptorul dvs. este calibrat corect, nu le veți coace prea mult.În timp ce brownies se coace, umpleți o tigaie plină de aproximativ un centimetru cu apă cu gheață.
Scoateți tava din cuptor, împrăștia chips-uri peste partea de sus (dacă se utilizează) și setați imediat tigaie în apă cu gheață.
Lăsați brownies-urile să se răcească în baia de apă cu gheață timp de aproximativ 30 de minute, apoi transferați la frigider sau congelator și răciți peste noapte.A doua zi ridicați brownies-urile din tigaie și îndepărtați hârtia pergament sau folia.