Achiote-piept de curcan la grătar cu roșii, ardei iute și mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan la grătar Achiote cu roșii, ardei iute și mentă. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 356 calorii, 58G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți roșii, ardei iute japonezi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta, Aripi de pui afumate la grătar cu ardei iute roșii murați, curmale și mentă proaspătă, și Fettuccini cu piept de pui la grătar și roșii coapte De Viță De Vie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1 1/2 linguri de pastă de achiote, 1 lingură de ulei și 1 lingură de apă într-un castron mic.
Așezați curcanul într-un vas de 13x9x2 inci. Frecați amestecul de achiote pe tot curcanul. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Așezați ardeii iute într-un castron mic.
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 1 inch.
Lăsați să se înmoaie 30 de minute.
Scurgeți; aruncați lichidul de înmuiere.
Așezați ardeii iute în blender cu restul de 1 1/2 linguri de pastă de achiote și 1/4 cană de bulion de pui. Piure. Tulpina, aruncarea solidelor în filtru. Faceți înainte: bulionul de Chile poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Pentru grătarul cu cărbune, aprindeți 30 de brichete în starterul coșului de fum; se încălzește până la cenușiu.
Scoateți raftul superior de pe grătar și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință pe 1 parte a grătarului.
Se toarnă brichete pe partea laterală a grătarului vizavi de tigaie. Întoarceți raftul la grătar.
Pentru grătarul cu gaz cu 2 arzătoare, îndepărtați raftul; Așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință pe 1 parte a grătarului. Întoarceți raftul și grătarul ușor (la foc mediu) pe tigaia laterală opusă.
Pentru grătarul cu gaz cu 3 arzătoare, scoateți raftul și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință în centrul grătarului. Întoarceți raftul și grătarul ușor pe ambele părți ale tigaiei (nu sub tigaie).
Pentru toate grătarele, filetați usturoiul pe frigărui.
Așezați usturoiul, roșiile și ceapa pe grătar și gătiți până se rumenesc în pete pe toate părțile, aproximativ 2 minute pentru usturoi și 4 minute pentru ceapă și roșii.
Transferați pe suprafața de lucru. Peel și roșii de bază. Tăiați grosolan usturoiul și ceapa.
Așezați curcanul pe raft deasupra tigaiei.
Închideți capacul; introduceți termometrul în orificiul din capac. Gatiti curcanul pana cand termometrul cu citire instantanee este introdus in cea mai groasa parte a registrelor de San 160 F, aproximativ 1 ora 15 minute, mentinand temperatura interna a gratarului la aproximativ 350 F prin deschiderea si inchiderea orificiilor de ventilatie, Reglarea arzatoarelor de gratar cu gaz sau adaugarea mai multor Brichete fierbinti la gratarul cu carbune.
Transferați curcanul pe suprafața de lucru; lăsați să se odihnească 15 minute.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Se adauga usturoiul si ceapa; saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion de chile, mentă tocată și 2 1/2 căni bulion de pui.
Adăugați roșiile 1 la un moment dat, stoarcerea în oală pentru a zdrobi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe cu capacul ușor întredeschis timp de 30 de minute.
Bateti restul de 1/4 cana supa de pui si masa intr-un bol mic.
Bateti 2 linguri amestec de masa in sos; se amestecă până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute, adăugând mai mult amestec de masa dacă sosul este prea subțire. Se condimentează cu sare grosieră.
Tăiați curcanul cu grosimea de 1/4 inch.
Stropiți o parte din sos, garnisiți cu crenguțe de mentă și serviți, trecând mai mult sos alături.