Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.11 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 531 calorii, 66g de proteine, și 7g de grăsime. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți roșii înăbușite, oase de pește și capete în bucăți, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele de creveți, precum și picioarele și cojile, dar lăsați cozile aprinse. Puneți cojile deoparte pentru stoc, apoi devein creveții făcând o incizie superficială de-a lungul părții din spate a creveților de la cap până la coadă și îndepărtând orice "gunk"maro.
Scoateți picioarele și ghearele din crab răsucindu-vă și trăgând, acest lucru îl va supune pe bietul tip destul de repede.
Scoateți clapeta mică de pe partea inferioară a crabului, apoi îndepărtați coaja superioară de corp, rezervând pentru stoc. Folosiți o cheie sau un spărgător de nuci pentru a sparge picioarele și ghearele.
Tăiați fiecare corp în 4 segmente. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Încălziți o oală mare la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline, apoi adăugați ceapa, țelina, păstârnacul și usturoiul. Se prăjește până se înmoaie, parfumat și începe să se rumenească în jurul marginilor.
Adăugați vinul și întoarceți-l la căldură pentru a aduce la fierbere. Se fierbe 5 minute pentru a arde alcoolul.
Adăugați apa, oasele de pește, capetele/cojile de creveți, cojile superioare ale crabului, cimbru, oregano, pătrunjel, frunze de dafin și sare. Aduceți acest lucru la fierbere și îndepărtați orice spumă care se acumulează la suprafață.Odată ce nu se mai formează spumă, reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore.Se strecoară printr-o strecurătoare și se apasă pe solide cu un tocător de cartofi pentru a scoate până la ultima bucată de stoc. Aruncați solidele.Clătiți oala, puneți-o la foc mediu și adăugați un strop de ulei. Se prăjește ceapa și usturoiul până se înmoaie și se parfumează, apoi se adaugă roșiile și busuiocul.Întoarceți stocul de pește pe care l-ați făcut în oală împreună cu roșiile înăbușite zdrobite și hamsia și aduceți la fierbere.Coborâți focul la mediu scăzut, apoi adăugați crabul, snapperul și scoicile și acoperiți oala.
Lăsați acest lucru să fiarbă până când scoicile sunt deschise și peștele este gătit (aproximativ 10 minute).
Adăugați creveții și continuați să gătiți până când creveții devin roz (încă un minut sau două).
Serviți Cioppino în boluri mari, cu niște pătrunjel tocat sau chervil pentru a garnisi și o bucată mare de pâine crudă.