Abandon nesăbuit: somon umplut cu sos picant de maioneză

Abandon nesăbuit: somon umplut cu sos picant de maioneză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să abandonați nesăbuit: somon umplut cu sos picant de maioneză. Această rețetă servește 3 și costă 12,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 964 calorii. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, coaceți, așezați somonul într-un vas de copt superficial și marinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele condensat, puteți urma acest fel principal cu Shortcut Tres Leches Tort ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Abandon nesăbuit: Ahi Tunan ars pe un pat de panglici de dovlecei și paste integrale de grâu cu sos picant, Reckless Abandon: Turnul De Ton Proaspăt, și Abandon nesăbuit: stoc ușor de legume din resturi vechi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În primul rând, face sosul, care este destul de ușor, dar așrecomandăfaceți câteva ore înainte de a utiliza pentru a permite timp să se răcească. Într-un castron mic combinați 1/4 cană de apă rece cu 1 lingură de amidon de porumb și bateți împreună. Retrase din circuitul agricol pentru a fi utilizate later.In o cratiță mică la foc mediu, combinați 1 cană de apă rămasă, sos de soia, ghimbir măcinat, praf de usturoi, zahăr brun și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți și aduceți la foc mic până când zahărul brun este dizolvat.Acum, adăugați amestecul de apă și amidon de porumb și fierbeți până când marinada se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lăsați marinada să se răcească la temperatura camerei înainte de a turna peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Așezați somonul într-un vas de copt puțin adânc și marinati cel puțin 30 de minute la frigider. Ai putea face asta cu o seară înainte și să marinezi peste noapte.Acum pregătiți somonul umplând cu crema de brânză! Mai întâi, luați un cuțit zimțat (cuțit de friptură) și faceți o fantă pe lungime în fileurile de somon fără a tăia până la capăt. Practic faceți un buzunar mic.Am găsit că cel mai bun mod de a umple somonul cu crema de brânză este să tai felii mici din bloc și să presezi în bucăți cam pe lungimea somonului. Umpleți fâșiile de brânză cremă în somon și apăsați în jos.Tapetați o foaie de copt cu folie și pulverizați cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați fileurile de somon pe folie. Puneți puțină marinată suplimentară deasupra somonului și presărați semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 400 de grade timp de 20 de minute. În timp ce somonul se coace, faceți maiaua picantă ușoară! Doar amestecați împreună mayo și Sriracha și apoi adăugați laptele condensat. Puteți ajusta maiaua pentru a fi picantă sau mai dulce, în funcție de paleta dvs.Ai putea doar să stropești maioneza deasupra somonului sau ai putea să o treci printr-o pungă de plastic. Doar puneți câteva linguri într-o pungă mică de plastic și tăiați un colț.Când somonul este gata, scoateți-l, presărați cu ceapă verde și stropiți cu maioneză picantă! Promit că va fi un fel de mâncare topită în gură! Cea mai mare parte este că marinada poate fi salvată (doar fierbeți-o după ce a fost folosită și pusă la frigider), iar maiaua picantă poate fi salvată și ea. Dacă doriți să faceți felul de mâncare într-o săptămână sau două, tot ce aveți nevoie este somonul, crema de brânză și ceapa verde! Puteți folosi marinada pentru pui sau orice alt pește. Sunt sigur că ai putea deveni creativ și cu maioneza picantă. ;) Fixați-L
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
SrirachaSriracha
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Ingrediente

3creveți și cu veneasiaticeasiatice53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmlapte condensatlapte condensat12 lingurițe de pudră de usturoimazăre congelatămazăre congelată3creveți și cu venebomboane de caracatiță britebomboane de caracatiță brite0Bucăți de caramele Heath Barfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună3ceapa verde, tocataceapa verde, tocata1Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillumina mayolumina mayo3creveți și cu veneo conservă de 140 g lapte evaporat (aproximativo conservă de 140 g lapte evaporat (aproximativ12 lingurițe de pudră de usturoiroșii uscate la soare în uleiroșii uscate la soare în ulei3creveți și cu veneAșezați somonul într-un vas de copt puțin adânc și marinati cel puțin 30 de minute la frigider. Ai putea face asta cu o seară înainte și să marinezi peste noapteAșezați somonul într-un vas de copt puțin adânc și marinati cel puțin 30 de minute la frigider. Ai putea face asta cu o seară înainte și să marinezi peste noapte3creveți și cu veneSomon umplut cu sos picant de MayoSomon umplut cu sos picant de Mayo3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 porții de somon (aproximativ fiecare), fără piele2 porții de somon (aproximativ fiecare), fără piele3creveți și cu venedovlecel, nedecojit și tocatdovlecel, nedecojit și tocat12 lingurițe de pudră de usturoi5 uncii de ceață tocată5 uncii de ceață tocată01 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos fierbinte SrirachaSos fierbinte Sriracha1miciAi putea doar să stropești maioneza deasupra somonului sau ai putea să o treci printr-o pungă de plastic. Doar puneți 3 linguri într-o pungă de plastic și tăiați un colțAi putea doar să stropești maioneza deasupra somonului sau ai putea să o treci printr-o pungă de plastic. Doar puneți 3 linguri într-o pungă de plastic și tăiați un colț591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece1cană suplimentară de apăcană suplimentară de apă3creveți și cu venecoacecoace1miciÎntr-o cratiță la foc mediu, combinați 1 cană de apă rămasă, sos de soia, ghimbir măcinat, praf de usturoi, zahăr brun și miere. Bateți și aduceți la foc mic până când zahărul brun este dizolvatÎntr-o cratiță la foc mediu, combinați 1 cană de apă rămasă, sos de soia, ghimbir măcinat, praf de usturoi, zahăr brun și miere. Bateți și aduceți la foc mic până când zahărul brun este dizolvat3creveți și cu venePin-LPin-L

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate57
Revista