A Pentru Peter Piper: Peperoncini murat cu saramură
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? A Pentru Peter Piper: Peperoncini murat cu saramură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 162 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 597 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, sare de mare nerafinată măcinată, ardei peperoncini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Sfeclă murată cu saramură cu ghimbir și portocală, Peter Peter Pumpkin Baruri, și Linguine cu Peperoncini și slănină.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-o tigaie de sos de dimensiuni medii și se încălzește la foc mediu-mic până ajunge la aproximativ 100 F.
Se presară sarea și se amestecă în apă fierbinte până se dizolvă.
Se toarnă apa sărată caldă într-un ulcior și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Bateți în cultura de început, dacă utilizați.Împachetați un borcan de fermentație de dimensiunea unui litru (ca acesta sau ca acesta) cu peperoncini întregi, având grijă să nu-i învinețiți.
Așezați căței de usturoi și frunza de dafin printre peperoncini și turnați saramura răcită cu apă sărată. Sigilați vasul și lăsați ardeii să fermenteze timp de 10 zile. Culoarea lor va dispărea și galben. După aproximativ 10 zile, deschideți crock-ul și încercați un piper. Dacă preferați o aromă mai acră, continuați să fermentați ardeii până când dobândesc aroma care vă place, testând la fiecare 5 până la 7 zile, în timpul liber.
Transferați la frigider sau la frigider. Peperoncini murat cu saramură va dura aproximativ 1 an, fermentat corespunzător.