7 Salata de legume
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă 7 Salate de legume. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 12 și costă 37 de cenți per porție . O porție conține 51 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită dovlecei, arpagic, mazăre și ceapă. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 29% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și salata kachumber sau salata kuchumber – salată indiană de legume , salata kachumber sau salata kuchumber – salată indiană de legume și salata kachumber sau salata kuchumber – salată indiană de legume .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți 2 inchi de apă la fiert.
Adăugați fasolea, mazărea, dovleceii galbeni, dovlecelul și ceapa. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-3 minute sau până când legumele sunt crocante și fragede.
Scurgere; clătiți cu apă rece și uscați.
Pune legumele într-un bol; adăugați ingredientele rămase. Amestecați ușor pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. The Old Soul Vineyards Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Old Soul Vineyards Chardonnay
Acest Chardonnay este suculent și crocant. Arome de pere, fructe tropicale și ananas se adaugă acestui soi strălucitor. Notele florale creează un vin bine echilibrat, cu un corp plin. Recomandat pentru asociere cu pui, somon, tilapia, rață, pizza, salate verzi sau paste.