Șuncă la cuptor cu sos dulce

Șuncă la cuptor cu sos dulce
Rețeta de Șuncă la cuptor cu sos dulce poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 45 de minute . Pentru 3,86 USD per porție , primiți un aperitiv pentru 16 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 414 calorii . 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, șuncă, zahăr brun și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Scoici la cuptor cu șuncă de Parma , Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de polenta la cuptor cu șuncă și Șuncă la cuptor cu nuci pecan .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți șunca într-o tavă mare de copt, cu partea tăiată în jos. Presați uniform zahărul brun pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Toarnă merele într-o tavă de copt și acoperă-le cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când șunca este încălzită complet, aproximativ 80 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice 70 de grade Celsius (160 de grade Fahrenheit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Lăsați șunca să se odihnească 10 minute înainte de a o transfera pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Turnați sucul rămas din tigaie într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Combinați făina și laptele într-un borcan cu capac; agitați până când amestecul este omogenizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
8
Aduceți sosul din tigaie la fierbere. Încorporați încet amestecul de făină în cratiță, amestecând până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista