Șuncă la cuptor cu glazură de miere-caise

Șuncă la cuptor cu glazură de miere-caise
Sunca la cuptor cu glazura de miere-caise ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 1078 calorii, 36g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, cuișoare măcinate, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Umăr de porc umplut cu caise cu glazură de miere de soia, Umăr de porc umplut cu caise cu glazură de miere de soia, și Mere coapte cu glazură de caise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați șunca pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Se amestecă împreună ingredientele rămase într-un castron mediu; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți șunca timp de 30 de minute; turnați glazura peste șuncă și continuați să coaceți până când șunca este încălzită, aproximativ un total de 2 1/2 ore. (aproximativ 15-18 minute pe kilogram.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista