Șuncă cu glazură portocalie cu cartofi dulci

Sunca cu geamuri portocalii cu cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cartofi dulci în sirop, ghimbir măcinat, șuncă de miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Dulci Cu Glazură Portocalie, Carne de porc cu glazură portocalie cu cartofi dulci, și Chile - cartofi dulci glazurați cu scorțișoară și portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 1 oră.
Combinați marmelada și următoarele 3 ingrediente. Descoperiți șunca și periați cu 1/3 cană amestec de marmeladă. Rezervați amestecul de marmeladă rămas.
Scurgeți bucățile de ananas, rezervând 1/4 cană de suc. Rezervați sucul rămas pentru o altă utilizare.
Combinați ananasul și cartofii dulci.
Adăugați 1/4 cană suc de ananas la amestecul de marmeladă rezervat.
Se toarnă amestecul de marmeladă peste cartofii dulci și ananasul; aruncați ușor. Aranjați amestecul de cartofi dulci în jurul șuncii.
Coaceți, neacoperit, 30 de minute suplimentare sau până când șunca și cartoful sunt bine încălzite.