Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar

Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar
Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 1206 calorii, 98G de proteine, și 81G de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, șuncă de coadă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar, Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar, și Cereale și pătrunjel Crusted Chick ' N cu muștar Maple Pan sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Îndepărtați orice piele groasă din șuncă și tot stratul de grăsime, cu excepția a aproximativ 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Se toacă și se toacă usturoiul cu sare într-o pastă. Măcinați grosolan coriandrul și boabele de piper în râșnița de cafea/condimente și amestecați împreună cu făina, untul și pasta de usturoi într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Carne MăcinatăCarne Măcinată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Întindeți pasta de condimente pe toată șunca, apoi puneți șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie mare unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Coaceți în mijlocul cuptorului până când crusta este aurie și un termometru cu citire instantanee introdus în centru (nu atingeți osul) înregistrează 150 km f, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Transferați șunca într-un platou și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista