Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar

Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 1206 calorii, 98G de proteine, și 81G de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, șuncă de coadă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar, Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar, și Cereale și pătrunjel Crusted Chick ' N cu muștar Maple Pan sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Îndepărtați orice piele groasă din șuncă și tot stratul de grăsime, cu excepția a aproximativ 3/4 inci.
Se toacă și se toacă usturoiul cu sare într-o pastă. Măcinați grosolan coriandrul și boabele de piper în râșnița de cafea/condimente și amestecați împreună cu făina, untul și pasta de usturoi într-un castron.
Întindeți pasta de condimente pe toată șunca, apoi puneți șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie mare unsă.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când crusta este aurie și un termometru cu citire instantanee introdus în centru (nu atingeți osul) înregistrează 150 km f, aproximativ 1 1/4 ore.
Transferați șunca într-un platou și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.