Șuncă cu Bourbon, melasă și glazură de Pecan
Sunca cu Bourbon, melasă și glazură de Pecan este o fără lactate felul principal. O porție conține 11004 calorii, 950g de proteine, și 743g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 16,05 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 397 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, chutney de mandarină, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Șuncă cu Bourbon, melasă și glazură de Pecan, Tort Bundt De Melasă Pecan Cu Glazură Bourbon, și Tort Bundt De Melasă Pecan Cu Glazură Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe sucul și bourbonul într-o cratiță mică până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 6 minute.
Combinați zahărul, nucile pecan, melasa și muștarul în castron.
Se adaugă amestecul de bourbon; se amestecă pentru a forma pastă groasă. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. Liniați tigaia mare de prăjire cu folie rezistentă, lăsând consola pe toate părțile. Tăiați pielea și toată grăsimea, cu excepția a 1/4 inch, din șuncă.
Așezați șunca, cu grăsimea în sus, în tigaia pregătită. Prajiti sunca pana cand termometrul introdus in cea mai groasa parte Inregistreaza 130 F la 135 F, aproximativ 10 minute pe kilogram sau 2 ore 40 minute pentru sunca de 16 lire.
Scoateți șunca din cuptor; creșteți temperatura cuptorului la 425 buc.F. scor ușor grăsime pe șuncă în model de diamant. Frecați glazura gros deasupra și părțile laterale ale șuncii. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți până când glazura este maro intens și clocotește, aproximativ 25 de minute.
Lăsați șunca să stea cel puțin 20 de minute și până la 45 de minute.
Se servește cu chutney și lingură de pâine.
: Alegeți o șuncă cu os sau o șuncă dezosată care are forma naturală a unui picior. Nu utilizați o șuncă preformată (cunoscută sub numele de șuncă deli), care este cel mai bine feliată rece pentru sandvișuri.