Șuncă afumată cu sos de mere-Riesling

Șuncă afumată cu sos de mere-Riesling
Șuncă afumată cu sos de mere-Riesling ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. Acest hor d ' oeuvre are 806 calorii, 71G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 1,16 USD pe porție. Această rețetă din alimente și vin necesită calvados, unt, scallions și sare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filete de porc umplute cu slănină și sos de mere-Riesling, Compot de mere, salvie și Riesling, și Cockerel în sos de ciuperci Riesling cu tăiței cu panglică.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți grăsimea de șuncă în sus într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați apa în tigaie și coaceți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă vinul peste șuncă. Prăjiți timp de 30 de minute. Măriți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Ungeți șunca și aranjați merele în jurul ei. Prăjiți timp de 35 de minute; ungeți încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Scoateți merele, apoi coajați și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Coaceți șunca timp de 1 oră și 15 minute, ungând frecvent, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
9
Strecurați sucurile de tigaie într-un castron și îndepărtați grăsimea. Într-o tigaie adâncă, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați scallions și paprika; gatiti la foc moderat pana cand scallions se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
11
Adăugați Calvados. Folosind un chibrit lung, aprindeți cu atenție Calvados; lăsați alcoolul să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
AlcoolAlcool
12
Adăugați merele și sucurile de tigaie și gătiți până când merele sunt doar încălzite. Condimentează sosul cu sare. Tăiați șunca și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții25
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista