Șuncă Și Brânză Îmbrăcate

Șuncă Și Brânză Îmbrăcate
Îmbrăcat-up șuncă și brânză este un fără gluten și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei Mexicani, ulei de măsline, single și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 min., amestecând ocazional. Se amestecă dovlecelul; gatiti 3 min. Se amestecă ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
ArdeiArdei
CeapăCeapă
3
Top legume cu șuncă; acoperi. Gatiti 1 pana la 2 min. sau până se încălzește. Top cu single-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
șuncășuncă
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lăsați să stea, acoperit, 30 sec. sau până când single-urile sunt topite.
6
Umpleți rulourile cu șuncă și amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
RolaRola
șuncășuncă

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista