Și Sfecla Continuă
Și sfecla merge mai departe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 503 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praz, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați sfecla, prazul și varza de Bruxelles pe tava de foi și presărați cu 2-3 linguri de ulei de măsline și rozmarin. Condimentează cu sare și piper apoi, folosind mâinile, aruncă legumele pentru a acoperi.
Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
În timp ce legumele se prăjesc, faceți brânză răspândită: amestecați brânza de capră, arpagicul, chervilul și usturoiul într-un castron mic.
Adăugați până la 1 lingură de lapte - aceasta este pentru a face amestecul răspândit. Condimentează cu sare și piper plus un strop de ulei de măsline. Pune deoparte.
Pregătiți crusta filo: așezați o foaie de aluat pe tava unsă (sau pizza) și periați foaia complet cu unt topit.
Așezați următoarea foaie de aluat deasupra, periați cu unt și repetați cu următoarele 7 foi de aluat (veți mai rămâne una.)
Așezați foaia finală de aluat deasupra și periați numai marginile exterioare cu unt (faceți aproximativ o margine de 3 inci.)
Întindeți amestecul de brânză la mijloc, asigurându-vă că brânza atinge marginea untului. Când legumele au terminat de prăjit aranjați deasupra brânzei, fiind siguri că sunt un strat uniform, apoi pliați marginile aluatului peste umplutură (pentru a închide parțial legumele și brânza.) Puteți face acest pliu fantezist sau îl puteți păstra într - o formă pătrată-alegerea dvs.
Ungeți aluatul cu unt suplimentar și coaceți timp de 25 de minute sau până când patiseria se rumeneste.